Νόμιζες ότι ήσουν καβάλα στο άλογο Προκόπη,,τώρα, όπως είδες σήμερα θα στα βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.....και θα εμπλέκουν και αθώους

23/07/2019
#

Νόμιζες ότι ήσουν καβάλα στο άλογο Προκόπη ,τώρα όπως είδες σήμερα θα στα βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.....

Άρχισαν τα χτυπήματα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στον Παυλόπουλο, ναι, στον Παυλόπουλο που του σέρβιραν το φοντανάκι της προδοσίας της Μακεδονίας και αυτός το γεύτηκε.

Όπως γεύτηκε και όλα τα άλλα αντιμνημονιακά φοντανάκια όπως ΕΛΣΤΑΤ και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την επιδείνωση της ζωής των ρημαγμένων πολιτών από την κρίση.

Τώρα ξεκίνησαν και θα το κάνουν μέχρι τέλους να δίνουν στη δημοσιότητα όλες τις εμπλοκές σου στην πολιτική ζωή του τόπου.

Και εάν νομίζεις ότι θα σε σώσει ο Μητσοτάκης είσαι γελασμένος,  γιατί ο Μητσοτάκης σώζει μόνο Μητσοτάκη.

Όσον αφορά ονόματα που εμπλέκουν, επειδή έκαναν απλά το καθήκον τους, επειδή εκτέλεσαν την εντολή σου, ούτε αυτό είσαι σε θέση να προστατέψεις ,έτσι για την ιστορία των ονομάτων αυτών ,μία ιστορία με προσφορά και μόνο προσφορά στην Πατρίδα.

Τώρα θα θερίσεις τους καρπούς της σποράς σου, αλλά ταυτόχρονα θα επιχειρηθεί να αμαυρωθούν για μία ακόμη φορά με την ανοχή σου  άνθρωποι που δεν πρέπει να πιάνουν στο στόμα τους οι πρώην αρεστοί σου.

Νόμιζες ότι ήσουν καβάλα στο άλογο Προκόπη ,τώρα, όπως είδες σήμερα θα στα βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.....και θα εμπλέκουν και αθώους.

ΥΓ..όσον αφορά τα δικά μας είναι καταγεγραμμένα σε πραγματικό χρόνο ( περασμένα ναι ,ξεχασμένα όχι ) άλλωστε πάντα αφήνουμε πίσω τον ηττημένο.....